Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/blog.rynkeklinikken.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/blog.rynkeklinikken.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Mine 3 bedste råd til at opnå de flotteste læber med Restylane

, af Kristoffer Ruvang

Behandlinger af læber er eftertragtede – og det er forståeligt. Det er et område, hvor du kan gøre meget for at forbedre dit udseende, og resultatet kan ses med det samme. Hvem kunne ikke ønske sig attraktive, sensuelle læber? For at få det bedste ud af din behandling, bør du følge mine tre råd:

Fokuser på dine egne træk

Før/efter læbebehandling

Før/efter læbebehandling med Restylane

Det kan være meget fristende at lade sig inspirere af Angelina Jolie eller David Beckham og ønske sig en behandling, der får en til at ligne dem.

Det kommer vi aldrig til!

Her er det vigtigt, at du og jeg fokuserer på dine egne ansigtstræk og overvejer, hvordan vi fremhæver dem bedst muligt.

Lyt til din behandler

Læbebehandlinger er en kunst, som kræver ekspertise at udføre. I DermoCosmetic er vi behandlere trænet i at tage højde for dit naturlige udgangspunkt, så du får den fylde og form, der netop giver dig de flotteste læber.

Derfor er det også vigtigt, at du føler dig 100 % tryg hos din behandler.

Less is More i læbebehandling for mænd

Hemmeligheden bag en succesfuld læbebehandling af mænd er ”Less is More”. Som mand opnår du det mest maskuline resultat ved at blive behandlet uden at komme til at se ‘behandlet’ ud.

Som kvinde er du ofte interesseret i et feminint, sensuelt resultat. Du kan derfor ofte klare at få større mængder Restylane i læberne end mænd. Hvis du fra naturens side har rimeligt store, velformede læber, kan du med stor sandsynlighed ”klare” at få lagt 2 ml. i en behandling.

Har du derimod små og smalle læber, ja så risikerer du at få de upopulære ”andenæb” eller ”bildæk” læber, hvis du får lagt for meget Restylane ind. Det hele er en balancegang.

Hvis du går og overvejer at få lavet læber eller andre behandlinger, mand som kvinde, så giv os et kald eller smid en mail – eller, bestil tid til en gratis og uforpligtende konsultation. Så finder vi sammen ud af, hvad der passer til dig.

I mellemtiden er her lidt inspiration og relevant information om læbebehandling med Restylane.

 

 

Skriv en kommentar