Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/blog.rynkeklinikken.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/blog.rynkeklinikken.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Min næste behandling bliver Dermaroller

, af Kristoffer Ruvang

Ihh jeg kan ikke vente til min hud er klar igen efter en dejlig og tiltrængt laserbehandling, for så skal jeg i gang med Dermarolleren – også kaldet microneedling eller nålebehandling. Jeg har oplevet fantastiske resultater som følge af denne behandling, som findes i forskelige formater, men princippet er altid er det samme.

Groft sagt går behandlingen ud på, at man ruller små nåle over huden, som resulterer i en kontrolleret skade på overhuden. På den måde vil huden regenerere og få en flot ny struktur.

Dermaroller og dermaroller home kit

Min kollega Elisabeth i gang med Dermaroller behandling. Nederst til højre er Dermaroller Home Kit.

Denne behandling er løsningen til en lang stribe problemer fra fjernelse af ar til rynker og forstørrede porer. Du kan læse mere her om Dermaroller behandlingsmetoden.

Pas på med nemme hurtige hjemløsninger

Denne behandling har allerede stor popularitet, masser af dokumenterede resultater og nyder af meget omtale af bloggere og vloggere på YouTube.

Det betyder selvfølgelig også, at der findes flere billige alternativer i tvivlsom kvalitet rundt omkring på nettet. Hvis det bare var så nemt, som at rulle nålene over ansigtet(!) inden man smutter i seng, ville jeg sige ‘Go ahead!’ Men pas på!

Vær opmærksom på følgende ting

For det første skal du være helt klar over hvilket materiale din Dermaroller er lavet af, da den trods alt kommer under huden. Det ville være kedeligt at få metalrester eller andre giftige stoffer presset ind under huden.

Selvom proceduren er simpel og lige til, er det vigtigt at vide hvad man gør. Huden skal desinficeres inden behandling, og pas på med at pille dig i ansigtet med beskidte fingre bagefter. Så be’r man i hvert fald om en infektion.

Nålenes dybde og funktion findes i et hav af muligheder. Da vil min anbefaling være, at kontakte DermoCosmetic og få en professionel behandling, med god vejledning.

Køb et Dermaroller hjemmekit, som du kan supplere med, og få en dybere behandling i klinikken cirka hver tredje til fjerde måned. Det giver et resultat, der vil noget.

 

 

Skriv en kommentar