Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/blog.rynkeklinikken.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/blog.rynkeklinikken.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Du kan forebygge ældning af huden med laser

, af Tine Mouritzen

Fine linjer og rynker er et par elementære ting, som vi alle møder i livet! De er i panden, under øjnene – ja, i hele ansigtet. Og det er helt okay. De er blot et tegn på vores gode liv og kloge alder.

Kan man bremse hudens naturlige ældningsproces? Nej, men det er muligt at udskyde udviklingen. Rynker og furer kan heldigvis fjernes eller reduceres. I DermoCosmetic er vi som hudlægeklinik specialister i at tilpasse behandlingen af rynker og furer til netop din hud og dine ønsker.

Kvinde 28 år, ansigt før og efter, forfra højre

Med de veldokumenterede lasere, som vi anvender på klinikkerne i København og Virum, er det muligt at forbedre og forebygge hudens struktur og udseende markant.

Kroppen er pr. definition i stand til at producere kollagen hele livet, men går på pension i en tidlig alder og hos nogle før hos andre.

Det kan vi gøre noget ved, hvis du sørger for at komme i rette tid og ikke venter til det er for sent.

Vent ikke med behandling for at reducere eller forebygge alderens tegn i huden

Allerede fra 25 års alderen begynder huden at danne rynker, men det er dog så lidt, at det kun ses hos de færreste. Men langsomt nedbrydes bindevæv, kollagen og elastin, der giver henholdsvis fylde og elasticitet. Derudover bliver der færre molekyler, som er med til at sikre at huden ikke virker tør.

Vent ikke, start før du ser de første tegn på aldring, hvis du ønsker at bibeholde fugt, vitalitet og en fantastisk glød.

Men hvordan forebygger vi bedst hudens ældning?

Den mest effektive måde er at øge kollagen produktionen, dette sker ved at fremkalde en ganske let og kontrolleret inflammation.

Herved produceres vækstfaktorer, der igen stimulerer hudens celler til at øge produktionen af kollagen og elastin (kollagen og elastin er de elastiske fibre, der giver styrke, volume og smidighed til huden). Denne proces bevirker at huden genvinder vitalitet og gløden så hunden ser yngre og friskere ud.

Effektive og hudforyngende cosmeceuticals optimerer effekten af laserbehandlinger

Du kan med fordel benytte hudforyngende cremer i kombination med laserbehandling, idet cremerne er med til at optimere effekten af laserbehandlinger yderligere. Hos DermoCosmetic forhandler vi de særdeles virksomme cosmeceuticals fra NeoStrata og Skinceutical.

Interesseret i at høre mere? Kontakt os på tlf. 31 21 64 24, send os en mail eller læs mere på vores website:

 

 

Skriv en kommentar