Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/blog.rynkeklinikken.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/blog.rynkeklinikken.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Genskab en smuk, sund og ensartet hud med fornyet glød

, af Tine Mouritzen

Er din hud træt og grå, viser den tegn på manglende fugt og er de små linjer begyndt så småt at melde sin ankomst, eller er du måske en af dem der har dyrket overdreven sol, så fortvivl ikke, der er hjælp at hente!

Uanset din alder, hudtone og livsstil, så vil en Restylane Skinbooster kurbehandling være ideel.

2047-tine-mouritzen-2016-01-07-vz41

Tine Mouritzen – klinikchef og sygeplejerske

De fleste har et ønske om en smuk, glat, og friskere hud, uden større indgreb og hvor effekten er diskret og løbende forbedres, fordi behandlingerne foregår over flere gange.

Du har nu muligheden for at udskyde aldringsprocessen, så hvorfor ikke gøre det med en Restylane Skinbooster kurbehandling og samtidig få en fornyet glød, forbedret hudstruktur og elasticitet i månederne efter.

Det er en fantastisk hudpleje indefra. Din hud vil elske at få et boost –  uanset alder og hudtype.

En behandlers vinkel på Restylane Skinbooster

Som behandler er det utroligt bekræftende at arbejde med Restylanes Skinbooster produkter, fordi kunderne bliver så positive overrasket og glade for resultatet allerede efter første behandling.

Det at kunne glæde andre og være med til skabe velværd, er for mig som behandler en af de vigtigste egenskaber og giver mig samtidig en anerkendelse som er uundværlig i mit fag som kosmetisk behandler.

Tilfredse og trygge kunder er lig med loyale kunder!

 

 

 

Skriv en kommentar