Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/blog.rynkeklinikken.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/blog.rynkeklinikken.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Kategori 'DermoCosmetic bloggere', 2 indlæg:

Skønhedsbehandlinger for mænd – en introduktion af Kristoffer

, af Kristoffer Ruvang

Skønhedsbehandlinger for mænd – en introduktion af Kristoffer

Ordet ’skønhedsbehandlinger’ er stærkt ladet med feminine associationer, men faktum er, at flere og flere mænd efterhånden benytter sig af skønhedsbehandlinger til korrektion af ”skønhedsfejl” og for at optimere og fremhæve deres bedste træk – og hurra for det!

Med dette indledende blogindlæg vil jeg gerne være med til at fremme denne udvikling og belyse nogle af de tiltag og behandlinger, som er blevet tilpasset mændenes ønsker og behov – for vi vil jo også gerne se godt ud.

Læs hele ‘Skønhedsbehandlinger for mænd – en introduktion af Kristoffer

0 kommentarer  |  kategori: DermoCosmetic bloggere


Velkommen til DermoCosmetics blog om lægekosmetiske behandlinger

, af Wenche Obitz

Velkommen til DermoCosmetics blog om lægekosmetiske behandlinger

Så fik vi åbnet vores blog og glæder os over de nye muligheder vi nu har for at kommunikere med dig. Vi vil meget gerne have gang i dialogen, så kom gerne med kommentarer, gode idéer, spørgsmål eller bare en hilsen!

Her er en kort oversigt over hvad du kan forvente af indhold på bloggen, de DermoCosmetic bloggere du kommer til at møde og så et par spilleregler:

Læs hele ‘Velkommen til DermoCosmetics blog om lægekosmetiske behandlinger

7 kommentarer   |  kategori: DermoCosmetic bloggere