Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/blog.rynkeklinikken.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/blog.rynkeklinikken.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Velkommen til DermoCosmetics blog om lægekosmetiske behandlinger

, af Wenche Obitz

Så fik vi åbnet vores blog og glæder os over de nye muligheder vi nu har for at kommunikere med dig. Vi vil meget gerne have gang i dialogen, så kom gerne med kommentarer, gode idéer, spørgsmål eller bare en hilsen!

Her er en kort oversigt over hvad du kan forvente af indhold på bloggen, de DermoCosmetic bloggere du kommer til at møde og så et par spilleregler:

Bloggens indhold

Indholdet på bloggen vil bære præg af vores behandlinger og behandlingsmetoder. Så indlæggene kommer til at handle om skønhed, hudforyngelse og kosmetiske behandlinger. De kommer også til at handle om værdier inden for lægekosmetiske (æstetiske) behandlinger.

Vi får mulighed for at gå mere i dybden med de områder du (og vi) er mest interesseret i. Vi får også mulighed for at lufte vores holdninger og synspunkter, så du kan danne dig et bedre indtryk af hvem vi er.

Bloggens forfattere

Du vil møde de fleste af os i DermoCosmetic som forfattere her på bloggen: behandlere, sygeplejersker og læger fra vores 3 klinikker.

Kristoffer har netop indledt med et intro-indlæg, hvor han præsenterer sig selv og taler om skønhedsbehandlinger for mænd generelt. Han følger op med et indlæg om hårfjerning for mænd.

Vi har ganske få spilleregler

 • På bloggen skriver vi i en uformel og personlig tone.

 • Vi opfordrer til dialog og alle er velkomne til at kommentere på indlæg. Når du kommenterer, beder vi dig om at bruge dit eget fulde navn, så vi ved hvem vi taler med.

 • Vi vil gerne holde en sober og konstruktiv tone, og forbeholder os ret til at slette useriøse kommentarer og spam.

 • Vi forsøger at besvare spørgsmål i kommentarsporet så hurtigt som muligt. Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf. 31 21 64 24 i vores åbningstider eller skriv til os på info@dermocosmetic.dk.

Det vil være skønt hvis du vil deltage i debatten, vi glæder os!

 

 

7 kommentarer

  Viggo Mortensen

  Tue Skaarup

  Kommentar #1

  Tillykke med den nye blog Wenche, glæder mig til at følge jer!

  Viggo Mortensen

  Lone Hertz

  Kommentar #2

  Hejsa…vil gerne følge jer! Mvh Lone

  Viggo Mortensen

  Wenche Obitz

  Kommentar #3

  Hej Lone, Du skal være meget velkommen!

  Viggo Mortensen

  Anne Marie

  Kommentar #4

  DermoCosmetic holder hvad de lover i forbindelse med deres behandlinger, de er top professionelle, og de sætter patienten i centrum. Utrolig fin service med et smilende personale, og man føler sig respekteret og super godt behandlet. Jeg har fået 1 enkelt Photorejuvenation behandling i ansigt og på hænder for at fjerne mine mange solskader. Ophealings tid var muligvis lidt længere hos mig end normalt, men efter 2-3 uger er huden i ansigt blevet rigtig pæn, og største delen af solskaderne er væk. Der skal nok et par gange mere til inden alle skader er helt forsvundet. Kan varmt anbefale DermoCosmetic.

  Viggo Mortensen

  Wenche

  Kommentar #5

  Hej Anne Marie! Tak for din kommentar om behandling hos DermoCosmetic for solskader. Vi glæder os til at se dig igen til din næste behandling, et godt skridt nærmere at få dig hjulpet af med solskader:-)

  Viggo Mortensen

  Anne Marie

  Kommentar #6

  Hej igen, ja tusind tak, jeg glæder mig osse! Det ser allerede nu rigtig fint ud….Efter et par gange mere burde de være helt væk..Mvh Anne Marie

  Viggo Mortensen

  Anne Marie

  Kommentar #7

  Jeg har her i oktober fået opfrisket min hud i ansigt og på hænder med følgende fillers:
  Restylane ved hageparti og omkring læber, samt botox i panden og ved øjnene. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat om et par dage, når effekten for alvor træden frem.
  Jeg er ambassadør ved DermoCosmetic, og kan kun varmt anbefale denne klinik. De tager professionelt vare på patienten, og lytter til alle de ønsker man har, samtidigt med at man bevarer sit naturlige udseende. Det er effektfulde resultater med minimale indgreb.

Skriv en kommentar