Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/blog.rynkeklinikken.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/blog.rynkeklinikken.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Anne Lindfjeld om kosmetiske skønhedsbehandlinger

, af Anne Lindfjeld

Følgende er et gæste-blogindlæg fra model og TV-vært Anne Lindfjeld, som vi har inviteret til at skrive om sine tanker og oplevelser med kosmetiske skønhedsbehandlinger hos DermoCosmetic. Anne er ambassadør for DermoCosmetic og har gennemgået et behandlingsforløb, hvor målet var at forstærke et i forvejen godt udseende.

Mit navn er Anne Lindfjeld, jeg er international model, event og tv vært og mor til to. Jeg har fået lov til her på bloggen, at fortælle lidt om mit møde med diverse kosmetiske behandlinger, og mine tanker og følelser herom. Jeg har som sagt i mange år, levet til dels af mit udseende, og det betyder meget for mig, at jeg ser ud som den jeg føler jeg er … Giver det mening?

Altså, jeg er heldigvis fra naturens side blevet udstyret med nogle gode nordiske træk, en alm. krop og et godt hår. Jeg lægger meget energi i at være sund og stærk, og dermed også i at se sådan ud.

Og det er jeg, men der er jo altså bare områder, hvor jeg ikke rigtigt selv er herre over hvad tiden gør ved min krop. Det er bl.a. mit ansigt. Uanset hvor langt jeg løber og hvor ofte jeg træner, så vil tiden sætte spor, specielt i ansigtet.

Anne Lindfjeld før og efter behandlingsforløb

Her er jeg, før og efter mit behandlingsforløb hos DermoCosmetic

Jeg havde egentlig aldrig tænkt at jeg skulle have foretaget de store behandlinger, men så blev jeg gravid, to gange med kort mellemrum … og hør lige engang: Ikke nok med at jeg svulmede hele 30 kilo op, begge gange (ikke udelukkende fra Ben & Jerrys) som jeg jo så skulle smide igen, så mistede jeg samtidigt meget fylde fra både mine læber og mine kinder, og jeg fik pludseligt langt flere rynker end jeg var ok med.

Nu er jeg ikke typen der har brug for at skulle se anderledes eller yngre ud, men jeg vil fisme udnytte muligheden for, at jeg faktisk med lidt botox og Restylane, kan komme til at se ud, præcist som jeg føler mig. Jeg er næsten 36, og jeg er helt ok med min alder. Jeg føler mig dog stadig som var jeg midt i tyverne, og derfor passede det billede jeg så i spejlet efter graviditeterne slet ikke til det billede jeg fik, når jeg lukkede øjnene og “så mig selv”.

Jeg har intet problem med at verden ved, at jeg får fikset lidt hist og pist, og jeg har heller aldrig lagt skjul på at jeg f.eks. har brystimplantater. Også noget jeg fik 100% for min egen og ingen andres skyld.

Jeg er helt sikkert “arbejdsskadet” af at have været model, og derfor også afhængig af mit udseende. Men jeg ser det faktisk som en positiv ting, selvom mange måske ville kalde mig overfladisk. Jeg synes på ingen måde, at der er skam forbundet med at ville tage sig ud bedst muligt, og jeg har tænkt mig at arbejde for netop det, til jeg tager herfra.

Jeg havde det rigtigt svært med mit spejlbillede i en lang periode, fordi jeg ikke kunne genkende hende jeg var før graviditeterne, og det var klart værst med mit ansigt. Jeg har altid trænet meget, og vidste at det var et spørgsmål om tid, før jeg fik styr på de områder der irriterede mig, men jeg havde det virkeligt stramt med at se på mig selv, og finde den kvinde jeg følte mig som.

Anne Lindfjeld siddende ved bord
Heldigvis, så har jeg jo fået lidt hjælp. Jeg har fået lidt fylde tilbage i læberne med Restylane, noget som gjorde en massiv forskel. Desuden får jeg Botox imellem og over brynene.

Noget der ikke bare hjælper med at glatte lidt ud, men faktisk har den den vidunderlige bivirkning, at jeg slipper for de fleste af mine spændingshovedpine anfald, som ellers altid ender i migræneanfald.

Jeg har desuden fået lavet Skinboost under begge kindben, for at få lidt fylde tilbage i mit ansigt. Jeg har tendens til at “synke ind” i kinderne, når jeg rammer min normal vægt, og det kan se ud som om jeg er tynd eller syg, og ikke slank.

Lidt Skinboost og voila, så er der styr på det. Jeg er heldig, at de forskellige behandlinger virker og holder meget længe, så det er kun sjældent jeg får behandling. Som oftest sker det, at jeg samtidigt med tiltagende hovedpine, vågner op og ser mig i spejlet, og tænker at jeg ser afsindigt træt ud. Så er det ved at være tid til et skud Botox :)

Jeg bliver naturligvis behandlet hos DC, og jeg er SÅ glad for at have fundet et sted, som ikke bare giver mig tryghed og professionalisme, men som faktisk også er skide hyggeligt, og med et personale som jeg er kommet til at holde af.

 

 

Skriv en kommentar