Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/blog.rynkeklinikken.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/blog.rynkeklinikken.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Kategori 'Kvalitet og sikkerhed', 2 indlæg:

Vælg din håndværker og dit “værktøj” med omhu!

, af Tine Mouritzen

Vælg din håndværker og dit “værktøj” med omhu!

Hos DermoCosmetic gør vi ekstra meget ud af, at du bliver behandlet af en veluddannet, erfaren og dygtig behandler. For når det kommer til behandling med fillers som Restylane, er det ikke produktet alene, som skaber smukke resultater, men i særdeleshed også hånden som fører sprøjten. Vi har valgt at vægte høj kvalitet i behandlingsresultaterne og din sikkerhed.

Læs hele ‘Vælg din håndværker og dit “værktøj” med omhu!

0 kommentarer  |  kategori: Kvalitet og sikkerhed


Hvordan du kan vurdere kvaliteten af laserudstyr til tatoveringsfjernelse

, af Wenche Obitz

Hvordan du kan vurdere kvaliteten af laserudstyr til tatoveringsfjernelse

Hos DermoCosmetic lægger vi stor vægt på professionel tatoveringsfjernelse med høj kvalitet i effekt, sikkerhed og tilfredshed i vores hudlægeklinik.

For nylig bragte DR Kontant en udsendelse om tatoveringsfjernelse og om kunder, der har betalt for et behandlingsforløb hos Undo-It i København, men står tilbage uden hjælp, efter klinikken er gået konkurs.

I dette blogindlæg får du en detaljeret rådgivning om tatoveringsfjernelse, før du går i gang med at få fjernet en tatovering, eller som du allerede er i gang med at få fjernet, men hvor du er i tvivl om kvaliteten, laserudstyret og sikkerheden i din behandling.

Læs hele ‘Hvordan du kan vurdere kvaliteten af laserudstyr til tatoveringsfjernelse

0 kommentarer  |  kategori: Kvalitet og sikkerhed