Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/blog.rynkeklinikken.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/blog.rynkeklinikken.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Vælg din håndværker og dit “værktøj” med omhu!

, af Tine Mouritzen

Hos DermoCosmetic gør vi ekstra meget ud af, at du bliver behandlet af en veluddannet, erfaren og dygtig behandler. For når det kommer til behandling med fillers som Restylane, er det ikke produktet alene, som skaber smukke resultater, men i særdeleshed også hånden som fører sprøjten. Vi har valgt at vægte høj kvalitet i behandlingsresultaterne og din sikkerhed.

Kvinde 28 år, ansigt efter behandling, 3 vinkler
Det handler ikke kun om f.eks. at fylde Restylane i dine læber for at “pumpe dem op”. Som erfarne behandlere hos DermoCosmetic har vi fokus på at hjælpe dig til et smukt resultat.

Det kræver stor teknisk kunnen og kunstnerisk talent. Vi tager både højde for din, amorbue, filtrum (stykket fra næse til læbe) og din tandstilling, da der er mange faktorer der spiller ind for at skabe harmoni og balance i dit ansigt.

Alle behandlerne hos DermoCosmetic er specielt uddannede i både at tage højde for balancen og symmetrien i ansigtet. Derfor tager vi hele dit ansigt i betragtning, før vi behandler dig.

Vi har valgt at tilbyde vores kunder filler behandlinger med Restylane fordi Restylane –

  • er den mest videnskabeligt veldoumenterede Hyaluronsyre filler i verden

  • anvendes i mere end 30 millioner behandlinger på verdensplan

  • tilbyder en bred vifte af produkter, skræddersyet til ethvert behov

Og så tilbyder Restylane os løbende uddannelse i de nyeste teknikker indenfor injektionsbehandlinger. At behandle med fillers er en kunstform, og for at mestre denne kunst skal man have æstetisk sans og ikke mindst en rolig hånd. Dertil kommer mange års erfaring med fillers behandlinger. Øvelse gør mester!

5 DermoCosmetic medarbejdere

DermoCosmetics erfarne Restylane behandlere

Gennem bl.a. Restylanes kurser sørger vi løbende for at opdatere os i de nyeste teknikker inden for bl.a. injektionsbehandlinger.

Vores Restylane behandlere er alle registrerede på Masterniveau i Restylane behandlinger, og vores hudlæge, Erik René Obitz er nordisk træner i Restylane og Azzalure (Botox / Vistabel) behandlinger.

Ønsker du et smukt, attraktivt og naturligt udseende med filler behandling, så  er vores budskab til dig:

  • Tænk dig grundigt om, før du vælger et behandlingssted

  • Spørg ind til behandlerens erfaring med filler behandlinger

  • Spørg efter hvilke produkter, de bruger i klinikken

Lad dig ikke kun friste af tilbud og rabatter. Det er dit udsende og sundhed, det handler om først og fremmest!

 

 

Skriv en kommentar